God kvälli

Just nu sitter jag och kollar på när Willy spelar sitt spel. Vi ska snart kolla på en film, vi har just sett Cast away och nu blir det till att se en skräckfilm. =) Efter det spelar vi kanske lite sims med, om jag orkar dvs. Allt hänger liksom på mig! hihi. Förut var vi iväg till stan med mamma. Hon var snäll och köpte lite vin och öl till mig och älsk, så jag sitter just nu och sippar på ett rött vin som heter hidden rock. Otroligt gott må jag säga! =)
Vi har även städat huset idag för att pappa och Carina var iväg till Östersund för att städa ut Farmors lägenhet. Så vi hade en liten städ dag idag. Imorrn ska vi se på Avatar med mamma och hennes vän tror jag, sen ska vi även städa salongen och gå ut och gå lite!
Nu är det filmdags

Natti Natti

Hej Hej

Idag har jag haft de väldligt chilligt, har inte gjort mycket alls. Jag och älskling for upp till stallet vid tio och tog in Nero =) Tomas och Lena skulle komma och hälsa på lite så vi gjorde honom fin. Sen när dom kommit så stod vi och pratade med dom och så.

Sen nu har jag inte gjort mkt alls, har käkat lite och spelat peggle ^^
Älskling sitter och spelar spel nu, så jag kollar på han lite då och då, de är ett läskigt spel :/

Snart ska jag hoppa in i duschen och sedan göra mig klar för middag hos min bror. Mamma och Conny kommer och plockar upp mig och Willy runt halv 6. Det ska bli jätte trevligt att träffa dom lite. Jag ska ta med mig kameran om den nu är laddad, om den är de så ska jag ta lite bilder på min über söta lilla brorson.
Men nu ska jag in i duschen =)

Älskar dig Willybajs :D <3

Hejsan

Idag är de kallt ute :/ Jag skulle ha ridit med Annika idag runt 10 men vi båda tyckte att de var lite för kallt, så vi ska se om de blir lite varmare senare isf drar vi ut då! =)

Nu är de ju ett nytt år med, känns skit härligt. Nytt år Nya möjligheter ^^
Jag och älskling hade de jätte trevligt på nyår iaf, skit härligt sällskap och jätte god mat. Kan de bli bättre? :D

Igår var Malin här och kollade på film med oss. Vi var även upp till stallet alla tre =)
Resten av dagen är rätt så planerad. Runt ett ska jag rida med Annika, sen ska jag till affären och köpa lite grönsaker till middagen och klockan 7 ikväll så ska jag till stallet på stallmöte, dom brukar vara jätte trevlig så de ser jag fram emot =)

Men nu ska jag kolla lite på TV.
Jag ska börja uppdatera oftare med ^^

Jag älskar dig Willy <3

RSS 2.0