Älskar dig

Hej älskling!

logga in på din blogg för att skriva att du betyder jättemycket för mig och jag älskar dig helt otroligt mycket :)

PUSS älskling. ses på söndag! <3

/ din Willy


God kväll

Imorse så klev jag upp klockan 7 för att åka till stallet och ta ut hästarna för andra gången denna vecka. Jag fixade klart allt med min lilla skrutt när jag endå var där, sen så for jag hem och la mig och sov. Jag vaknade igen runt ett då Malin min bonus syster kom in och hoppade på mig -,- iaf så var jag upp och åt lite då, sen har jag väl mest tagit de lugnt har städat rummet så nu ser de fint ut =)

Imorrn ska jag upp till stallet på morgon igen, då ska jag ta ut hästar och sedan ut och rida med bla Matilda och två tjejer till. De ska nog bli trevligt =) lite jobbigt att de är så kallt bara. Efter det är det väl de vanliga som händer. Jag ska väl göra mig i ordning osv, sen är de ju dags för Kalle och sedan mat, sen avslutar vi med en massa julklappar. Men nu ska jag krypa ner i sängen och messa lite med älskling, sen ska jag se på film =)

Hej bloggen

Ja nu var de ett tag sen jag skrev. jag tappade liksom lusten att skriva! :P de är inte lätt alla gånger. De är ju jobbigt att behöva uppdatera hela tiden, men endå lite roligt när man väl är på humör. Men jag tänkte iaf skriva lite idag! =)

Jag kan ju börja med att Willy har åkt ner till sina nära och kära över jul och jag håller på att sakna ihjäl mig efter honom. Jag va riktigt ledsen när jag lämnade honom på tågstation och även efter de. Han kommer hem på söndag igen, jag vill bara att tiden ska gå fortare nu så han kan komma hem.

Idag kom Matilda och hämtade mig så for vi upp till stallet och tog ut hästarna och red. Det var äckligt kallt och jag trodde jag skulle dö men de va väl lite små mysigt att komma ut i skogen nu när de är så mycket snö =).

Imorgon ska jag upp tidigt igen för att åka till stallet och ta ut dom små liven, sen så tror jag även att jag ska longera Nero lite i djupsnön så han får upp pulsen lite. Jag hoppas dock att det inte är allt för kallt ute. I såfall kommer de sluta med att jag åker hem direkt efter jag släppt ut dom och lägger mig och sover. Det värsta som finns måste vara att kliva upp ur en varm säng när man vet att de är skit kallt ute.

Nu ska jag leta reda på min dagbok och skriva några rader om hur mycket jag saknar älskling och i bakgrunden ska jag ha lite Erik Grönwall musik :)

Jag Älskar dig Willy

Natti Natti

RSS 2.0