hej alla

Förlåt för att jag drar ut de hela med bilderna men för tillfället så går internet äckligt segt och de kommer ta evigheter att ladda upp alla bilderna. Men jag kan bjuda på en bild på de söta lilla födelsedagsbarnet =)

Älskling <3

 

 

Jag ska verkligen försöka få upp alla bilderna imorgon.


hej hej

Jag har inte haft någon tid att lägga in bilder idag. Jag har varit igång sen klockan 7 imorse.

Jag och Willy åkte till stallet först på morgonen för att släppa ut hästarna sen for vi hem. Då fick jag fylla upp jacuzzin till Willy för att han hade jätte ont i ryggen. Sen åkte jag in till stan med mamma, mötte upp emma efter en timme eller så och sedan vidare till Miroi. Jag satt där i typ 40 minuter och pratade en massa med Lena =) sen gick jag och Emma till baguetterian och hämtade mat och sen gick vi till mamma och lämnade mat, efter de for vi hem till Willy och åt med honom. Hemma kollade vi på film och tog de lugnt, sen for vi till stallet och fixade allt med hästen och tog in alla hästarna. sen bar det av till stan, vi vandrade runt lite, Willy köpte underkläder och en mössa. Efter vi gått på stan gick jag och Willy bort till mamma sen for vi till affären och handlade och sedan hem. Direkt när jag kom hem så började jag med min tårta som jag skulle göra till Willy. Sen när den var klar så åkte vi till stallet för tredje gången och denna gång gav vi hästarna kvällsmat. När vi kom hem så åt vi tårta och hade de trevligt. Nu ska vi snart se på ullared avsnittet som vi missade i måndags, jippie!

Jag LOVAR att lägga in bilderna från helgen imorgon.

God kväll allesammans

Nu är vi hemma från våran lilla resa.
Vi har haft det super trevligt. Jag ska berätta om våran helg lite kort nu, dag för dag. =)

Fredag: Vi klev upp runt lunch tiden någon gång, sen under dagen hade vi inte mycket för oss. Vi väntade mest på att Emelie skulle komma till oss, så vi tog de rätt så lugnt den dagen, vilket var riktigt skönt. På nått sätt blir man galet trött av att bara sitta och åka en massa tåg och på tal om tåg, så gick våran resa på Torsdagen hur bra som helst, allt gick super smidigt. Emelie kom på eftermiddagen någon gång, så då åt vi tacos med henne sen gick vi upp för att kolla på idol. Sen så satt vi uppe och spelade monopol på Emelies 360. Eller ja, Willy och Emelie satt och spela, jag satt bara och kollade på. Sen gick vi och la oss hyffsat sent. Men det var en riktigt trevlig kväll.

Lördag: Då vaknade jag halv 2 och såg då att älskling hade lämnat en lapp på nattduksbordet där de stod att han och Emelie var nere på affären och handlade. Så jag tog de lugnt, hoppade in i en dusch och bara slappade. Sen så satt vi mest bara och väntade på att tiden skulle gå. Sen så var de dags att börja göra sig klar för Willys 20 års fest. Det droppade in folk lite då och då och sen var det dags för mat. Maten var super god och likaså Willys tårta som Mia hade beställt. Efter fikat  öppnade Willy sina presenter som han fått och han vart super nöjd med allt. Sen så var de mest en massa mingel, barnen satt uppe och spelade spel och vi satt och kolla på lite. Sen så åkte allt folk, så tillslut var det bara jag, Willy, Mia och Kent kvar hemma. Sen kom de grannar över och då blev det en massa snack och lite god dricka. Tiden rann iväg och klockan slog över tolv, så då fick Willy ett grattis och en pussis av mig. Senare på kvällen så bestämde vi oss för att basta lite, så vi värmde upp bastun, vilket gick jätte fort. Sen tog vi oss en varsin öl och gick in och satte oss. Inne i bastun blev de en massa skratt och en massa prat. Kvällen tyckte jag var otroligt lyckad, och tack Emelie för att du var där och höll mig sällskap medans födelsedagsbarnet sprang runt till alla =).

Söndag: Jag vaknade runt lunch tiden då med tror jag, jag mådde väl mindre bra den dagen tack vare kvällen innan, men det var värt de. Jag och älskling kollade på bee movie så att tiden skulle gå lite fortare. Sen kom 2 av  kents söner plus deras flickvänner och barn för att fira farsdag, så vi satt nere med dom och åt god mat. Sedan var det dags för oss att ge oss av mot Willys pappa Stefan för att fira farsdag och för att fira att Willy blivit 20 år. Där hade vi det huuur trevligt som helst, vi satt och fikade och pratade på en massa. Vi spelade en massa guitar hero med. Både Willy och Stefan bjöd på några vackra låtar =) Vi var där i ca tre timmar sen for vi iväg till Emelie. Där hjälpte Willy henne med hennes dator och jag satt och kollade på, inte så intressant tyckte jag men jag hade ju trevligt vilket fall som helst. Dom spelade även lite 360 för jag ville inte. Vi for hem ganska sent från henne, men som tur var fick vi låna med oss lite cd skivor som vi kunde lyssna på i bilen så vi inte skulle somna. Jag satt och sjöng en massa och likaså Willy. När vi kom hem så gick vi och la oss på en gång, båda två var helt galet trötta.

Idag: Willy kom in och väckte mig runt halv 8 för att Mia skulle iväg till jobbet och hon ville säga hej då till mig innan hon stack. Efter det så la vi oss igen och sov till klockan var 8. Då klev Willy upp och började packa medans jag var lat och låg och kollade på, men tillslut så orkade även jag mig upp ur sängen. Så vi gick ner och åt frukost sen började vi vandra ner till bussen. Sen tog vi alla våra tåg hela vägen hem till Sundsvall. Hemresan gick jätte bra. Våra filmer krånglade lite bara men det gjorde inte så mycket. Mamma mötte upp oss på station sen for vi till donken och åt och sedan vidare hemmåt. Nu tänkte vi kolla på lite film och sedan SOVA.

Bilder från helgen kommer upp imorgon, jag orkar inte lägga upp dom nu =)

Willy bloggar

Ja, hejsan allesammans!

Nu är det jag som härmed övertar min älskling Isabelles blogg. Nej då, skämtar bara.
Vi sitter på tåget ned mot Stockholm just nu, vi är framme där 13.30 ungefär. Där är det ett uppehåll i 50 min, sen bär det av ned mot Alvesta där vi byter av mot Växjö. Vi var inne på pressbyrån innan och köpte en massa tidningar, mat och dricka. Vi ska ha en bra resa ju =) För tillfället sitter vi och lyssnar på musik, det är jag som skriver för att Isabelle sa att hon inte hade något att skriva, så jag fick ta till hårdhandskarna och skriva istället.
När vi kommer hem och vad vi ska göra då vet jag ej men vi hittar säkert på något trevligt! Kanske vi kan försöka vara med Emlan, jag vet ej.

Det var allt för mig!

Hoppas ni alla är nöjd över det jag skrev, för det är jag!

Ignorera Puss från Issa nere i högra hörnet, nu är det jag som delar ut pussar till alla istället. hah :)

/ Willy

hellu

Ja, jag är sämst på att uppdatera jag vet. Men jag har inte suttit vid datorn så mycket. Jag och Willy har suttit och spelat en massa monopol och finans, synd bara att jag är världens dåligaste förlorare :P haha!

Imorgon åker vi söderut igen, 10:11 går tåget härifrån sundsvall ner mot sthlm där vi byter till ett tåg mot alvesta och sen byter vi igen till ett tåg mot växjö sen kommer Willys mamma och hämtar oss där sen åker vi hem till henne. Jag kommer nog att blogga imorgon när vi åker tåg. Sen ska vi även se en massa film och sånt på vägen ner. Jag har inte så mycket mer att skriva. Jo juste, Max har fyllt 1 år, så vi var där i lördags på kalas, det var jätte trevligt. Men nu ska jag packa de sista sen ska jag hoppa in i duschen sen blir det nog sängen. =)

RSS 2.0