Dålig update

Ja de har varit lite dåligt med att uppdatera bloggen nu, men jag tänkte skriva lite dag iaf. Igår var jag och Willy i stan hela dagen. Vi var på mammas salong och pysslade. Sen var vi även iväg på staden tillsammans med Malin, hon skulle fixa håret hos mamma så vi var på stan innan de. Jag passade på att köpa mig lite saker så jag kunde fixa mina naglar, vilket jag gjorde medans mallan satt där =) Sen var jag och Willy iväg till stallet och fixade med. På kvällen var vi barnvakt åt Max, han måste vara världens sötaste bäbis. Vi åt på big boy med, as gött!

Nästa vecka åker vi ner til Willy, han ska få sin fina present när vi är nere hos honom, han fick välja om han ville ha den då eller om han ville ha den innan och han valde där nere. Så, så får det bli. Jag ska slänga in före och efter bilder nu, på mina naglar och på mallans hår =)



Hon gjorde lite mörkare slingor i håret, Awsome



Och mina naglar, som jag är jätte nöjd med btw!

morsning korsning

Åh, skönt de känns att bara sitta i sängen och lyssna på musik och snegla upp på tv:n lite då och då. Vi var iaf iväg ut till njurunda och kollade på katterna. fy fasen vad söt dom är, helt pyttesmå och hel gullig. Jag ville ta med mig en hem, en busig sådan som bara bet mig i fötterna hela tiden :D Sen kollade vi även på deras hästar, också jätte söta.
Sen for vi till affären och handlade för middag, sen hem. Jag och Willy tog de lugnt ett tag sen bar de av till stallet. Fixade Carre och Nero sen åkte vi hem igen, åt, kollade på one tree hill och nu sitter jag här. Det har varit en riktigt härlig dag må jag säga. snart börjar ju ''vem kan slå filip och fredrik'', wihoo

God morgon

Jag har varit vaken i kanske lite mer än en timme. Har inte hunnit med så mycket än, har ätit frukost och varit ute och matat änderna, och just nu ligger jag och kollar på Wildfire =)

Idag kanske Jag, mamma och Willy åker ut till njurunda och kollar på kattungar. Vi ska inte skaffa någon ny, vi är bara nyfiken på hur söt och gullig dom små liven är. Sen så skulle jag rida med Annika idag med, men jag är lite osäker på om det blir av. De är inte det bästa vädret.  Men vi får se hur det blir med de. Nu ska jag gå in till mamma och kolla med henne om hon har pratat med Inger nått så vi kan åka snart! =)

go kväll alla

Nu har vi kollat på film. Det fick bli van the man, haha, så jag älskar den filmen. Vet inte hur många gånger jag har sett den. Sen har jag även kollat lite på deja vu med mammsen. hon gillade filmen skarpt, vilket jag också gör, den är en favvis i mina ögon!

Om 12 dagar är de dags för oss att bege oss neråt i sverige igen då älskling fyller 20 år! =) Och ÄNTLIGEN får jag träffa underbara Torren igen! Vi kan inte fortsätta med sånna här uppehåll, du bor för långt ifrån oss =(

Nu ska jag dricka lite Cola och lyssna på min superbraiga musik :D


hello hello

Nu är jag hemma. dålig uppdatering, jag vet! Jag och Willy åkte in med mamma imorse, sen var vi på salongen ett tag och senare gick vi iväg för att hyra film. Det blev : The battle of red cliff, För Evigt, Van the man, the bucket list och stan helsing. Stan helsing såg vi på salongen, den var helt okej. Inte den bästa filmen kanske. :P ehm, sen for vi iväg till stallet. jag är ju barnvakt åt Carre i helgen så vi tog hand om han och Nero sen tog vi även in alla hästar. Efter det tog vi en sväng förbi pappa för att hämta en skiva och sen stannade vi och pratade lite med dom =) sen vidare till stan för att hämta mamma, vi snaggade av älsklings hår med. Nu har vi precis ätit mat och jag har kollat på blog awards :) Jag är Willy ska väl se på film snart skulle jag tro. Men jag har inte en aning om vilken det blir. men det återstår att se! =)

jahaja

De var Nicklas som fick lämna idol. han var faktiskt bra idag, de är första gången jag tycker att han har varit bra i idol. så det var tråkigt att han fick åka. Det fanns ju dom som var sämre.

Ja nu har jag pracis sett klart på eftersnacket på tv400. Sen var jag med Willy ut en sväng nyss, och vet ni vad vi såg??? DET SNÖADE. skiiit kul, de var så kul att jag var tvungen att ropa på mamma så hon fick komma ut och kolla. haha!  ja nu ska jag mumsa lite på godis samtidigt som jag kollar på dreamcatcher =) hihi




Snart ser de förmodligen ut SÅHÄR ^^

God kväll

nu har jag och Willy hunnit med stallet med. Vi begav oss ut på en ridtur med Annika och Ritz =) Det var riktigt roligt. Sen flög tiden iväg och mamma ringde oss när vi var ute och red och berättade att hon var klar på jobbet, så vi fick skynda oss lite i stallet för att sen åka in till stan och hämta henne.
Sen for vi och handlade för pizza också gjorde vi egen pizza, AS gott! :D ehm, sen har jag inte gjort så mkt mer. Sitter och kollar på idol nu och Erik är fan alltid BÄST. Visst de finns fler som är bra, Tove är bra hon med =) dom två är mina favvisar. Nä nu ska jag kolla när Calle sjunger. han är också en favvis kom jag på. Haha! aja. nu ska jag kolla idol. =)


Nero skrutt                      Lill Carre                    Snygg Ritz

God dagens :)

Idag har jag hunnit med lite faktiskt. Jag och älskling åkte in med mamma till stan imorse och på vägen så stannade vi utanför min broder och då fick träffa min underbara, söta lilla brorson Max som bara växer så de knakar.
väl på salongen så sminkade jag mig och plattade håret lite, sen ringde jag till peter och beställde lite mat med, dom måste ha världens godaste sallad.
Sen for jag och Willy ut till birsta och köpte korn, kraft och betfor. Mat till min hästepolle och till änderna som vi har här hemma. Sen åkte vi vidare till mediamarkt för att kolla om dom hade kvar mobilen som gick sönder för mig och dom hade EN kvar :/ jag blir ledsen, för jag älskade den mobilen som jag hade och jag vill ha en ny likadan. Sen på mediamarkt så var de nån trolleri snubbe som kom fram till oss, och de hela slutade med att vi hade en varsin mediamarkt penna att stoppa i fickan, ingen av oss fattade nått, Willy stod som ett frågetecken och jag stod och skratta. Haha! ah iaf, sen for vi in till stan igen och åt lunch med mamma, huur gott som helst.
Efter det så åkte vi till sidsjön och matade massa änder där, galet vad tam dom är. Dom stod alldeles nedanför oss, dom är så himla söta. Efter de så åkte vi hem igen och lastade av två säckar korn här sen gav vi alla änderna mat, det var hur många som helst här när vi kom hem, dom är inte lika rädd nu som dom var innan, vilket är roligt! =) sen har vi inte hunnit med så mycket mer, vi ska väl vidare till stallet senare och grejja en massa som vanligt! jag är äckligt sugen på att fixa mina naglar med, dom är helt jätte korta nu. Jag vill ha långa fräsha naglar, men de ska jag fixa någon dag framöver.


Min söta lilla brorson och änder :)


HEJ

Nu är de dags för mig att börja mitt bloggande igen, hoppas ni blir glada! =)
Under dagen har min underbara pojkvän hjälpt mig att fixa designen här på bloggen, och jag är riktigt nöjd ska jag säga er. Jag har väntat hur länge som helst på att någon ska fixa den och äntligen blev de gjort, så TACK Älskling <3

Idag har jag inte gjort så jätte mycket, det har faktiskt varit relativt lugnt. runt 4 idag så vandrade jag och Willy till stallet för att grejsa en massa med nero. Det var riktigt skönt att få komma ut och röra lite på sig med. Vi var i stallet från halv fem till ungefär halv 8 då mamma kom och hämtade oss. Vi grejade på med de mesta idag faktiskt, sopa, kratta, mocka, packa hö fixa mat. Sen tog vi en kaffe paus med. Linda var och red på nero idag så jag behövde inte rida något, de hade gått jätte bra för dom så de va kul.

Nu när vi kommit hem har vi inte gjort så mycket. Vi har ätit typ och nu sitter Willy och kollar runt på vad han kan göra mer med bloggen samtidigt som vi kollar på smokin' aces. Jag har inte sett den så de ska bli kul och se vad det är för film :) Så nu ska jag kolla på filmen, känns kul att jag har komit igång med bloggen nu igen iaf, känner mig mer motiverad nu när den är fin och lite personlig! :) nu ska jag bara se till att uppdatera den så ofta som möjligt!




RSS 2.0