Hej svejs

Idag har jag och Willy hållt igång hela dagen! =)
De började med att vi klev upp vid 6 och åt frukost. sen for vi in till stan med pappa för att städa salongen. Det gick fort och bra, när vi var klar med de så la vi oss i soffan ett tag. Willy somnade på mig och jag satt och läste en tidning.
Sen så var vi upp till baguetterian och beställde mat och sedan vidare till AF. Efter de gick vi till våra jobbcoacher och sedan vidare till baguetterian igen för att hämta upp maten. sen gick vi till salongen och käkade upp maten. När vi hade ätit klart gick vi till videoteket och hyrde film och sedan bort till Bolagsverket för att hämta pappas bil och sedan bar det av till mamma. Hon var hemma idag för att hon var sjuk. så vi var och hälsade på henne lite. När vi var klar hos henne så for vi och hämtade pappa och sedan hem.
Jag och Willy for upp till stallet och fixade med Nero, han blir bara sötare och sötare! ^^
När vi kom hem så käkade vi mat och nu sitter vi nere i mitt rum och grejjar på. Vi ska kolla på filmen vi hyrde nu tänkte vi. Filmen är en blandning av saw, hostel och fredag den 13de. KUL! ^^


scar

God kväll

Nu sitter jag och dricker lite vin =)
I förrgår var johanna och red på Nero, det var evigheter sen och jag hoppas att de inte kommer bli så igen! =)

Idag var jag ut med Matilda på morgonen, vi tig oss en sväng barbacka på grabbarna ^^ jag har inte ridit barbacka sen Nero kastade av mig och klev på mig :P men det gick faktiskt mycket bra för oss båda.
Vi såg även 4 rådjur som låg och hade de mysigtunder en gran. sjukt fint väder var de idag med! =)

Jag och älskling ska se på biggest så fort han är klar med det han gör! och medans jag väntar på han så tänkte jag skriva lite blogg och lyssna på musik.

Men jag har liksom inte så mkt att dela med mig av, Vi var hos mamma förut och hälsade på lite. Max var där så de var kul att träffa han :) Men nu ska jag dunka musik i mina öron! LATER

RSS 2.0